Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț  a organizat vineri, 15 februarie 2019, Bursa locurilor de muncă pentru persoane defavorizate (beneficiare de ajutor social, persoane de etnie romă, etc) în Piatra Neamț la sediul Centrului de Formare Profesională , Piață Mihail Kogălniceanu, nr M3.

Au fost contactați 20 de agenți economici, 12 au participat și au oferit locuri de muncă corespunzătoare cu pregătirea profesională a persoanelor cărora li s-a adresat această acțiune, respectiv 109 locuri de muncă vacante în confecții, construcții, industria prelucrării lemnului și a mobilei, servicii.

Au participat un număr de 227 de persoane, din care 24 au fost selectate de către angajatori în vederea unui interviu ulterior la sediul firmei sau a punctului de lucru, iar 11 au fost încadrate pe loc.

De asemenea, 11 persoane au refuzat un loc de muncă, iar pentru acestea se vor face comunicări la Agenția de Plăti și Inspecție Socială Neamț în vederea sistării plății venitului minim garantat.

Articolul precedentUn tânăr din judeţul Neamţ, arestat preventiv pentru pornografie infantilă şi şantaj
Articolul următorȘaisprezecimile Cupei României la handbal, HCF Piatra-Neamț – SCM Râmnicu Vâlcea