Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 63 de ani, din Piatra Neamț, bănuit că ar fi încălcat obligațiile ce i-au fost impuse printr-un ordin de protecție provizoriu.

La data de 26 mai 2021, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 63 de ani, a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

Polițiștii s-au deplasat la locul indicat în sesizare, constatând faptul că cel în cauză ar fi pătruns în locuința soției sale de 62 de ani, din Piatra Neamț, încălcând astfel ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști în cursul aceleiași zile, prin care i s-a interzis apropierea la o distanță mai mică de 50 de metri de persoana vătămată și locuința comună.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Sursa: Realitatea de Neamt