La data de 16 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Roznov au reținut un bărbat din localitatea Piatra Șoimului, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, la data de 14 iulie, în timp ce o tânără de 23 de ani, din Piatra Șoimului, se afla într-un parc din Roznov, fostul său concubin în vârstă de 35 de ani, pe fondul consumului de alcool și prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras geanta în care se aflau documentele personale și telefonul mobil.

În momentul izbucnirii conflictului, o tânără de 23 de ani, din Roznov, alături de care se afla fosta sa concubină, ar fi intervenit, spunându-i acestuia că telefonul său mobil se află în aceeași geantă, moment în care bărbatul a lovit-o cu pumnul în zona feței.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral și restituit persoanelor vătămate.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentDin 23 iulie, începe dezinsecția în Piatra-Neamț
Articolul următorTrei percheziții la hoți din mașini. Prejudiciu de 500 de lei