Un bărbat de 32 de ani a vrut să se arunce de pe un pod pe râul Siret, vineri (30 noiembrie) în jurul orei 4:00, acesta fiind oprit de poliţişti şi transportat la spital.

Conform Sindicatului Europol Neamț, în dimineața zilei de 30 noiembrie 2018, la ora 04:00, un bărbat de 32 de ani a sunat la „112”, sesizând că se află pe podul peste râul Siret de la ieșirea din Roman spre satul Gâdinți și intenționează sa se arunce în apele râului.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție care au identificat, la mijlocul podului, un bărbat ce amenința că se aruncă în apă.

După un dialog purtat cu acesta (era supărat din cauza unor probleme personale și pentru ca mama sa murise cu circa doi ani în urmă), polițiștii au reușit să-l imobilizeze.

Cu ajutorul unui echipaj de Ambulanță a fost transportat la Secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman, de unde se pare că plecase de câteva zile în urma. Temperatura pe pod, în momentul intervenției, se apropia de -20 grade. – informează Sindicatul Europol Neamț

Articolul precedentGospodărie în flăcări de la un coș de fum (FOTO)
Articolul următorAvarie la o conductă de apă pe DN 15, în localitatea Zănești