Cinci persoane au ajuns la spital, pentru două dintre ele intervenind echipajele de descarcerare, după un accident rutier ce a avut loc în această seară, în jurul orei 19:30, în localitatea Topolița (Ocea), comuna Grumăzești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, în urma evenimentului rutier, două victime (un bărbat în vârstă de 69 de ani și o femeie de 58 de ani) au fost preluate de către echipajul SMURD pentru a fi transportate la spital.

Alte 3 persoane au fost preluate de către echipajele Serviciul de Ambulanță Județean astfel: un bărbat în vârstă de 46 de ani, o femeie de 45 de ani (pentru cele două persoane intervenind echipajele de descarcerare) și o tânără de 15 ani.

În evenimentul rutier au fost implicate un TIR și o autoutilitară. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19:30, pe DJ 155 i, în localitatea Topolița (Ocea), iar drumul a fost blocat.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD de prim ajutor și 2 ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Articolul precedentSe circulă pe ambele sensuri pe podul de la Preluca (FOTO)
Articolul următorControale în piețe, târguri, oboare și amenzi de peste 28.000 de lei