Ca urmare a unui apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre un accident rutier produs în localitatea Bălțătești. 

La locul solicitării s-au deplasat pompierii târgnemțeni cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ  Târgu Neamț. 

În urma accidentului rutier produs între un autotren și un autoturism au rezultat două victime,  dintre care șoferul de TIR încarcerat. Autotrenul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-o locuință pe care a dărâmat-o.  Sub dărâmături a fost prinsă o tânără de 16 ani. Tânăra a fost scoasă de sub dărâmături de părinții săi, până la ajungerea forțelor de intervenție. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici după care a fost transportată la CPU Târgu Neamț. 
Șoferul autotrenului a fost scos de pompieri cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, conștient. Acesta a fost preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la spital. 
Conducătorul autoturismului a fost scos de către participanții la trafic până la sosirea forțelor de intervenție. Acesta a fost preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la spital. 

Militarii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, deconectând bornele bateriilor de la cele două autovehicule.

Imagine

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentCoronavirus 15 noiembrie: 7.096 cazuri noi, 113 decese | Situaţia din fiecare judeţ
Articolul următorDSP Neamț: ”Reconfigurarea secției A.T.I. și mutarea pacienților covid pozitivi, de la etajul III la etajul II, a fost realizată fără aviz, în ziua de 14 noiembrie 2020”