In această dimineață,  prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre un accident rutier în comuna Horia, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată deoarece un copac a căzut  peste un autoturism.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA). În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. Unul dintre autoturisme a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac.  

Ajunși la locul solicitării, pompierii au găsit un autoturism peste care a căzut un copac. Conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, era ieșit din autoturism. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD TIM, ulterior fiind transportat la CPU Roman. 

O altă persoană, pasageră în celălalt autoturism, a necesitat îngrijiri medicale.  O femeie de 73 de ani a fost preluată de echipajul SMURD EPA și transportată la CPU Roman. Pompierii au acționat pentru îndepărtarea capacului căzut peste autoturism și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentMisiuni și acțiuni întreprinse pentru prevenirea și gestionarea efectelor generate de caniculă, în ultimele 24h
Articolul următorRO-ALERT! Este semnalată prezența unui urs în apropierea traseului de coborâre de la Duruitoarea