Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un minor față de care Judecătoria Roman a dispus măsura internării într-un centru educativ pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 3 decembrie a.c., în baza activităților specifice desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un minor de 17 de ani, față de care Judecătoria Roman a dispus măsura internării într-un centru educativ pentru doi ani și șase luni, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 29/30 decembrie 2017, cel în cauză împreună cu o altă persoană a pătruns în sediul unei societăți comerciale de unde a sustras 2 telefoane mobile, creând un prejudiciu estimat la 1.456 de lei.

De asemenea, în noaptea de 1/2 ianuarie 2018, prin forțarea ușii de acces, ce doi au pătruns în sediul aceleiași societăți comerciale, de unde au sustras 8 telefoane mobile, fiind creat un prejudiciu de 5.387 de lei.

Polițiștii l-au condus la Centrul Educativ Târgu-Ocna din Bacău, în vederea executării pedepsei

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentLovitură pentru PRO România! Pe listele pentru Parlament ale partidului lui Victor Ponta se află un colaborator dovedit al Securității
Articolul următorPrins la volan fără permis și sub influența substanțelor psihoactive