Un bărbat de 46 de ani şi un tânăr de 17 ani, ambii din Roman, sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au furat suma de 210 lei şi acceptorul de bancnote de la un aparat electronic de jocuri de noroc.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 29 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au identificat şi reţinut un bărbat de 46 de ani şi un tânăr de 17 ani, ambii din Roman, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieşit că la data de 9.11.2018, în jurul orelor 20.30, cei doi ar fi distrus cutia unui aparat electronic de jocuri de noroc ce aparţine unei societăţi comerciale din Roman, de unde au sustras suma de 210 lei şi acceptorul de bancnote, fiind creat un prejudiciu de peste 3500 de lei.

În urma probării activităţii infracţionale, cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

La data de 30 noiembrie, faţă de cei doi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedent”Explozie falsă„ la un apartament din Piatra-Neamț
Articolul următorTrafic fluidizat în zona Pieței Centrale cu ajutorul unui semafor inteligent