În perioada 15 august-8 septembrie, în municipiul Roman se va desfășura un campionat de minifotbal destinat sportivilor amatori, cu vârsta de peste 18 ani, din oraș și din comunele limitrofe. Cupa Romanului  va fi organizat de Primăria Municipiului Roman în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Roman.

Evenimentul are ca scop promovarea sportului și a fotbalului pe plan local, încurajarea oamenilor să facă mișcare, promovarea spiritului sportivității și fairplay-ului și, nu în ultimul rând, socializarea și promovarea unui stil de viață sănătos.

În acest sens, Club Sportiv Municipal Roman invită amatorii iubitori de minifotbal să participe la evenimentul sportiv CUPA ROMANULUI 2019.

Pentru a participa la turneu echipele de jucători amatori din Roman și zona „Roman Metropolitan”  se pot înscrie, în perioada 25 iulie – 5 august 2019,  la Serviciul Competiții Sportive, din Piața „Roman Vodă” nr.1, etaj 2, camera 62.

Taxa de înscriere este  de 225 lei/echipă participantă, iar echipele vor fi formate șase jucători pe teren și maxim trei rezerve.

 

.

 

Articolul precedent271 bilete de tratament prin Casa de Pensii Neamț
Articolul următor154 locuri de muncă vacante NOI în Neamț, comunicate în perioada 22 – 26 iulie 2019.