Polițiștii din Târgu-Neamț au refuzat o mită de 5.000 de lei oferită de un șofer care a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conform Direcției Generale Anticorupție, în data de 27 septembrie 2018, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț a dispus reținerea pentru 24 ore a suspectului T.P.I., în vârstă de 22  ani, persoană fără calitate specială, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Tânărul a fost oprit în trafic de echipajul format din agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț – Poliția Orașului Târgu Neamț. Polițiștii au constatat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice și l-au condus la sediul poliției, pentru constatarea infracţiunii.

În timpul întocmirii actelor de constatare, tânărul le-a oferit agenţilor de poliţie  suma de 5.000 lei, pentru a nu dispune măsurile legale, însă agenţii de poliţie au refuzat categoric oferta, au continuat să întocmească  actelor de constatare ale infracţiunii și au sesizat fapta la D.G.A. – S.J.A. Neamț.

Vineri, 28 septembrie, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar față de tânărul în vârstă de 22 ani pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Articolul precedentCeahlăul Piatra-Neamţ joacă în deplasare la Sănătatea Darabani
Articolul următorAccidentată în timp ce traversa neregulamentar (FOTO)