Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Postului de Poliţie Dulceşti continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului TOMULEŢ IOAN, de 51 de ani.

Astăzi, 18 august, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dulcești au fost sesizați de către o femeie, de 39 de ani, din Dulceşti, despre faptul că fratele său TOMULEŢ IOAN, de 51 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul în data de 15 august 2020 şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul a plecat în repetate rânduri de la domiciliu, pe perioade scurte de timp.

Semnalmente: înălţime – 1,75 m, greutate – 120 de kilograme, păr şaten grizonat cu calviţie frontală, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o bluză de culoare gri, treining de culoare bleumarin, fiind încălţat cu adidaşi negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localităţii şi în împrejurimi, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!