Poliţiştii au încarcerat în arestul I.P.J. Neamţ un bărbat de 38 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere. În fapt, la data de 29 ianuarie, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Dulceşti au fost sesizaţi de către o femeie din Făurei, despre faptul că fiul său l-a lovit cu un cuţit pe concubinul acesteia, informează IPJ Neamț.

Din cercertările efectuate la faţa locului a reieşit că în jurul orei 21.00, în timp ce se aflau în locuinţa apelantei, fiul său de 38 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi distrus un geam, după care i-ar fi aplicat unui bărbat de 62 de ani, o lovitură cu un cuţit în zona umărului. Persoana vătămată a fost transportata imediat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas sub observaţie.

În urma audierilor, poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de bărbatul de 38 de ani pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamţ.

La data de 30 ianuarie, acesta a fost prezentat de poliţişti Judecătoriei Roman, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentPrefectul Daniela Soroceanu, vizite inopinate la ședințele de Consiliu Local (FOTO)
Articolul următorUn alt membru al bandei de tâlhari care au jefuit bătrâni a fost reţinut de poliţişti.