În urma investigațiilor efectuate cu operativitate de polițiștii din cadrul Poliției oraşului Târgu-Neamţ, a fost identificată o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr din Vânători-Neamț a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 1 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizați de către un bărbat de 40 de ani, din județul Botoșani, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în timp ce bărbatul în cauză se deplasa pe o stradă din Târgu-Neamț, ar fi fost acostat de un tânăr de 28 de ani, din Vânători-Neamț, care ar fi exercitat acte de violență asupra acestuia, moment în care l-ar fi deposedat de o sumă de bani și telefonul mobil.

În urma documentării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.