La sfârșitul acestei săptămâni, prefectul județului Neamț, Daniela SOROCEANU, a participat la ceremoniile festive de avansare înaintea expirării stagiului minim în grad, prilejuite de Ziua Națională a României, la sediile Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Petrodava” al județului Neamț și Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Avansarea în grad este unul din elementele definitorii ale carierei fiecăruia dintre dumneavoastră, cu atât mai mult cu cât această ceremonie se desfășoară în An Centenar. Sunt momente de bucurie, de satisfacție și de recunoaștere a muncii și a efortului depus în slujba cetățenilor județului nostru. Vă felicit pentru dăruirea de care dați dovadă în desfășurarea misiunilor și pentru modul eficient în care interveniți în gestionarea situațiilor limită. La mulți ani!” a declarat prefectul județului Neamț.

Inspectoratului de Poliție Județean Neamț

Cu această ocazie, șeful Inspectoratului de Poliție Neamț, comisar şef Paul Tablan a prezentat ordinele și dispozițiile de avansare în gradul profesional următor înainte de îndeplinirea stagiului minim pentru 11 ofițeri și 11 agenți de poliție din cadrul structurilor operative ale I.P.J. Neamț care s-au remarcat prin activitatea profesională depusă.

Activitățile pentru celebrarea zilei de 1 Decembrie au fost demarate prin organizarea de competiții sportive la care au fost invitați și colegii din cadrul celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și ale Ministerului Apărării Naționale, câștigătorii acestor competiții fiind premiați cu diplome și cupe.

În holul de la intrarea în sediul inspectoratului de poliţie a fost organizat un stand de carte, în special cu temă istorică, cărţile expuse putând fi achiziționate de către cei interesaţi.

De asemenea, la defilarea de 1 Decembrie din centrul Municipiului Piatra Neamţ, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ a participai cu 54 de poliţişti şi cu 8 autospeciale de intervenţie, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Petrodava” al județului Neamț

În cadrul ceremoniei militare organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ au fost avansate înaintea expirării stagiului minim în grad cu ocazia zilei de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României, patru cadre ale unităţii, care s-au afirmat prin profesionalism în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, astfel:

  • În gradul de Maior – Căpitan MANOLE IONUŢ-CRISTIAN –  ofiţer în cadrul Serviciului Logistic;
  • În gradul de Plutonier Adjutant Şef – Plt. adj. BULACHE IOAN-VENIAMIN – subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ;
  • În gradul de Plutonier Adjutant – Plt. maj. BĂLUŢ CĂLIN-CONSTANTIN – subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ;
  • În gradul de Plutonier Major – Plutonierul BUŢURCĂ DRAGOŞ-ŞTEFĂNIŢĂ – subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ;

Totodată, cu această ocazie a depus jurământul militar Sergentul Major CHIRILĂ ANA-ROXANA, care a promovat examenul de încadrare directă din luna iunie 2018.

Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț

Jandarmi nemțeni avansați la gradul următor înaintea expirării stagiului minim cu prilejul Zilei Naționale a României

* colonel Crăescu Lucian
* plutonier adjutant Băcescu Claudiu
* plutonier adjutant Crușitu Romeo

Articolul precedentAvarie la o conductă de apă pe DN 15, în localitatea Zănești
Articolul următorUltimul meci din turul Ligii 3 s-a încheiat cu o înfrângere la limită pentru galben negri