Cinci asistați social au refuzat locul de muncă oferit, cinci au fost încadrați pe loc, iar patru au optat pentru un curs de calificare la Bursa locurilor de muncă pentru persoane defavorizate (beneficiare de ajutor social, persoane de etnie romă, etc), organizată vineri, 2 august, de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț la Tg Neamț.

Au fost contactați 30 de agenți economici, 6 au participat și au oferit locuri de muncă corespunzătoare cu pregătirea profesională a persoanelor cărora li s-a adresat această acțiune, respectiv 116 locuri de muncă vacanțe în confecții, construcții, servicii. Persoanelor invitate li s-au oferit și două programe de formare profesională de confecționer articole din textile și lucrător finisor în construcții.

Au participat un număr de 106 de persoane, din care 44 au fost selectate de către angajatori, 5 au fost încadrate pe loc, 5 persoane au refuzat locul de muncă oferit, iar 4 au optat pentru un curs de calificare, informează AJOFM Neamț.

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentFetiță de opt ani dispărută în râul Moldova
Articolul următorMeteorologii au actualizat Codul galben în Neamț