A devenit deja o tradiție ca la sfârșit de an, antrenorul Paul Pintilie să-i premieze pe cei mai buni sportivi ai Clubului de Karate tradițional Kaminari. Chiar dacă până acum erau premiați primii 10 sportivi ai clubului în funcție de performanțe, anul acesta au primit tricoul campionilor 13 și asta pentru că anul a fost unul  bogat în medalii la campionate naționale, balcanice și europene.

Primii 13 sportivi ai Clubului de Karate tradițional Kaminari sunt : Horia Șerban, Mihnea Berbecaru, Filip Vlad, Teodor Sava, Paul Vodă, Codrin Vicu, Laurențiu Ciobanu, Amalia Iordache, Miruna Spiridon, Ioana Bunghez, Giorgiana Aparaschivei, Răzvan Paraschiv, Valentin Gălățeanu.
În ton cu sărbătorile de iarnă, evenimentul a debutat cu un colaj de colinde, iar sportivii și invitații au primit dulciuri și colaci.
Și pentru că anul acesta, clubul nu a obținut doar medalii, ci și două titluri de ”Mister Boboc”, Horia Șerban împreună cu partenera sa de dans i-au încântat pe cei prezenți cu un dans țigănesc spectaculos.
Diplome și aprecieri au primit toți cei care au susținut în decursul anului 2018 clubul sportiv, autorități și sponsori. Prezent la eveniment, primarul Dragoș Chitic a fost impresionat de performanțele clubului și i-a felicitat pe sportivi.
Desigur și antrenorul a avut parte de o surpriză. După ce a primit titlul de ”Antrenorul anului ” la sporturi neolimpice, a fost rândul sportivilor săi să-i mulțumească.
Articolul precedentIncendiu la o hală de producție termopane din Roman
Articolul următorAproximativ 1000 de case stau fără curent electric de Crăciun