Pe parcursul a trei zile, polițiștii au efectuat peste 30 de controale pe linia depistării producătorilor care comercializează ilicit produse agroalimentare de origine animală. Au fost aplicate peste 20 de sancțiuni contravenționale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, în perioada 12 – 14 iulie, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț au acționat în vederea depistării și luării măsurilor legale împotriva micilor producători care comercializează ilicit produse agroalimentare de origine animală.

La acțiune au participat 39 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, investigare a criminalității economice și rutieră, care au efectuat verificări împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Animalelor – Neamț.

Astfel, polițiștii au acționat în piețele, târgurile, oboarele și piețele agroalimentare de pe raza județului Neamț, unde au efectuat peste 30 de controale, fiind verificate și 4 unități comerciale.

Pe parcursul celor trei zile, polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate, în valoare de peste 28.000 de lei.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentAccident cu 5 victime, între care 2 încarcerate (FOTO)
Articolul următorCum s-a petrecut accidentul cu cinci victime din Grumăzești (FOTO)