Pe lângă activitățile curente din Primărie și din celelalte instituții din subordine, în ultimele  zile primarul Lucian Micu și-a făcut timp pentru a-i sărbători pe copiii Romanului, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Primarul a fost în toate grădinițele și școlile gimnaziale, pentru a le oferi câte un mic pachet copiilor, în semn de apreciere și de încurajare.

„Dacă la Gala Educației de acum două săptămâni, i-am premiat pe copiii mai mari, cu rezultate foarte bune la învățătură și pe profesorii care i-au îndrumat, acum am oferit peste 3.600 de pachete copiilor din grădinițe și de până la clasa a IV-a, iar modul în care aceștia m-au primit este absolut copleșitor și mi-au oferit o doză importantă de energie și entuziasm”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Din cauza vremii nefavorabile, evenimentul Ziua Copilului 2019 se va desfășura duminică 2 iunie, începând cu ora 13:00. Toți copiii din Roman și împrejurimi sunt invitați în Piața Roman Vodă, să sărbătorească, să se distreze și să facă cea mai mare salată de fructe

”De la ora 13.00, în Piața «Roman Vodă», se vor desfășura mai multe concursuri cu premii, se va pregăti cea mai mare salată de fructe și cel mai mare balon de săpun. Sunt momente în care, cu toții, indiferent de vârstă ne putem lua răgazul de a ne bucura de copilărie, de veselia și inocența celor mici, de ceea ce este mai frumos în viață”, este invitația primarul Lucian Micu.

Articolul precedentMedalie de bronz la Moscova pentru informaticienii din Piatra-Neamț
Articolul următorMăsuri dispuse în regim de urgență pentru prevenirea și limitarea efectelor inundațiilor