Crimă șocantă, aseară, într-o comună din județul Neamț. Gabriela Z., o femeie de 35 de ani, mamă a doi copii (un băiat și o fată), a murit după ce soțul a împușcat-o în piept cu o armă artizanală.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Stejaru, comuna Farcașa și a fost anunțat în jurul orei 20:10.

Femeia se afla la casa socrilor, singură, unde locuia de câteva săptămâni, sătulă de certurile pe care le-ar fi avut acasă. Bărbatul a mers în locuința ei și a împușcat-o în piept (în zona inimii) cu o armă artizanală, pentru care nu avea autorizație.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț și un echipaj TIM. Când a ajuns la locul incidentului, echipajul SAJ a constatat decesul femeii.

După atac, barbatul a fugit cu tot cu armă. Trupul femeii ucise a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie.

În jurul orelor 1:00-2:00, polițiștii l-au găsit pe individ după ce au instituit filtre în mai multe zone, inclusiv pe raza municipiului Piatra-Neamț.

Potrivit unor surse, bărbatul (Gheorghe Z., poreclit „Lulu”, în vârstă de 42-43 de ani) a fost găsit după urmele de zăpadă care duceau spre o șură în care se ascundea, din Farcașa. Nu a opus rezistență iar polițiștii l-au găsit cu arma asupra lui.

Criminalul a fost reținut iar anchetatorii îl vor cerceta sub aspectul comiterii infracțiunii de omor și cel mai probabil va fi trimis în fața magistraților propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentCSM Ceahlăul U17 și-a aflat adversarul din sferturile de finală ale Cupei României
Articolul următorNemțean decedat după ce a căzut de pe o schelă, în Portul Constanța