Tribunalul Neamț l-a condamnat pe un tânăr în vârstă de 31 de ani, din localitatea Izvoare (comuna Bahna), la 10 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor.

Potrivit instanței, obligă pe inculpat să plătească părţilor civile I. Gh. şi I. V. suma de 10000 lei cu titlu de daune materiale (din care a fost achitată suma de 4900 lei), părţii civile I. V. suma de 5000 lei cu titlul de daune materiale şi 5000 euro, în echivalent lei la data plăţii, cu titlul de daune morale şi părţii civile I. E. I. suma de 10000 euro, în echivalent lei la data plăţii, cu titlul de daune morale (din care a fost achitată suma de 3000 lei)

Crima a avut loc la sfârșitul anului trecut, pe 29 decembrie.

Conform declarației dată la acea dată de purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, la data de 30 decembrie, polițiștii din cadrul postului de Poliție Bahna au fost sesizați (în jurul orei 14:00) asupra faptului că o persoană este posibil să fie victima infracțiunii de omor.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat în interiorul locuinței un bărbat de 56-57 de ani, care era întins pe jos, având leziuni în zona capului și a toracelui.

Totul a pornit după un conflict mai vechi, la începutul lunii decembrie, când bărbatul din Piatra-Neamț i-a cerut 5 lei pentru a-și lua ceva de băut. Cei doi s-au înjurat iar pietreanul i-a dat cu spray lacrimogen în față.

Pe data de 29 decembrie, tânărul de 31 de ani, din Bahna, s-a deplasat la locuința victimei unde i-ar fi aplicat lovituri (cu un obiect contondent) ce au condus la decesul victimei.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentTopul liceelor după ultima medie de admitere
Articolul următorÎncă două dezinsecții aeriene, în această vară, în Roman