CSM Ceahlăul înfruntă,  astăzi, de la ora 17:00, o pretendentă la promovare Ştiinţa Miroslava, în fieful acesteia.

Ştiinţa Miroslava a pierdut ultimele două jocuri oficiale, la Sănătatea Darabani, în campionat (0-2), şi la Bucovina Rădăuţi, în Cupa României (0-2, după prelungiri).

„Pare un moment greu pentru ei şi bun pentru noi, dar să nu uităm că Miroslava este o echipă ce vine din Liga 2. Are un nucleu de jucători buni, cu experienţă la nivelul Ligii 2 şi Ligii 3. Au câţiva jucători cheie şi cu siguranţă că tocmai înfrângerile de la Darabani, din campionat, şi de la Rădăuţi, în Cupa României, îi vor motiva şi vor dori să mai spele ruşinea. Aşadar, vom avea un meci tare.

Cât ne priveşte pe noi, nu mai sunt absenţi (n.n. – Vali Rotaru ar putea juca) şi atmosfera este bună. Echipa s-a pregătit bine săptămâna asta. Chiar sunt mulţumit de atitudinea lor, aşa că sperăm că vom face un joc bun”,a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul.

”Sper să ne întoarcem de acolo cu un rezultat bun sau foarte bun” (Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul).

”Nu ştiu cum va fi terenul acolo, din ce am înţeles nu este strălucit nici ca suprafaţă de joc, nici ca dimensiuni. Ei sunt mai adaptaţi la condiţiile de joc de acolo. Noi însă avem atuurile noastre. Sper că vom sta din nou foarte bine în teren din punct de vedere defensiv şi vom avea situaţii la poarta lor pe care le vom fructifica, exact cum a fost la Lieşti. Pornim cu a doua şansă, dar cu o organizare bună a jocului în ambele faze, cu mult entuziasm şi mult tupeu sper să ne întoarcem de acolo cu un rezultat bun sau foarte bun.

Ştiinţa Miroslava are un joc centrat pe câţiva jucători, şi-i nominalizez aici pe atacantul Alexandru Marin, pe căpitanul echipei, Milea, mijlocaş. Mai sunt însă şi alţi jucători buni la Miroslava. Au mai adus tineri care au terminat junioratul al Politehnica Iaşi, precum Dodan şi Vlădeanu, pe care îi cunosc de la juniori. Cu siguranţă că nici ei nu sunt la un nivel foarte bun din punctul de vedere al omogenităţii, dar au ca obiectiv promovarea şi au şi buget pentru asta.

Concluzia este că ne aşteaptă un meci dificil. Sper să ne întoarcem fericiţi de la Miroslava, cu un rezultat, şi mă repet, bun sau foarte bun. Ne stă la îndemână să facem aşa ceva“, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul.

 

Articolul precedentArestați pentru furt calificat
Articolul următorCadavrul unui bărbat, scos din fântână (FOTO)