CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a jucat miercuri, 6 februarie 2019, un nou meci amical, tot pe propriul teren. După duelul cu juniorii de la Sporting Juniorul Vaslui a venit rândul unui duel cu o divizionară secundă, Aerostar Bacău.

Rezultatul final al disputei a fost 1-2 (1-2). CSM Ceahlăul a deschis scorul în minutul 16, atunci când, la centrarea lui Răzvan Pîntea din corner, fundaşul Flavius Dumbrăvean a câştigat un duel aerian în careul oaspeţilor şi l-a învins Udeanu.

Anterior acestei faze, portarul oaspeţilor a reuşit să respingă de sub bară mingea şutată din afara careului de Pîntea. Aerostarul a trecut peste primirea golului şi a egalat în minutul 27, când Carabela a şutat de la aproape 25 de metri bine plasat, în dreapta lui Barna. Golul victoriei băcăuane s-a înregistrat în minutul 35, cînd Pop a înscris în urma unui corner, informează oficialii clubului.

Săptămâna se va încheia pentru galben negri cu jocul de sâmbătă, 9 februarie, de la ora 11:00, în compania colegei de eşalon FC Botoşani II. Partida va avea loc pe Stadionul „Constantinescu Nehoiu“ din Roman. Săptămâna viitoare, CSM Ceahlăul va avea alte două partide amicale la Piatra Neamţ. Miercuri, 13.02.2019, va fi duelul cu Foresta Suceava (ora 12:00), iar sâmbătă, 16.02.2019, va fi confruntarea cu Bucovina Rădăuţi (ora 12:00).

Aerostar Bacău va disputa următoarele două partide de pregătire tot la Piatra Neamţ, pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Ceahlăul. Sâmbătă, 09.02.2019, de la ora 13:00, „aviatorii“ vor evolua în compania celor de la Foresta Suceava, iar miercuri, 13.02.2019, de la ora 14:00, va fi duelul cu Bucovina Rădăuţi.

 

SURSĂFOTO: CSM Ceahlăul
Articolul precedentA decedat încercând să demonteze o sobă de cărămidă
Articolul următorProtest la București pentru susținerea proiectelor Moldovei