Culmea bogăției, omul cu cea mai mare avere din lume, Elon Musk, spune că nu are o casă și că doarme la prieteni. Fondatorul Tesla are o avere estimată la 250 de miliarde de dolari, nu merge în vacanțe și singurul lux la care nu renunță e avionul privat pe care îl deține, pentru a economisi timp.

Elon Musk a dezvăluit, într-un interviu cu Chris Anderson, la conferințele TED, că nu este miliardarul tipic, fiindcă nu deține propria casă, ci doarme pe la diverși prieteni. El a mai spus că nu are iaht și nici nu merge în vacanțe vreodată. Musk este celebru pentru cât de mult muncește, dorind să știe orice detaliu legat de afacerile lui.

„Nici nu cred că am propria mea casă acum. Chiar stau la prieteni. Dacă călătoresc în Bay Area, care este locul în care se află cea mai mare parte a ingineriei Tesla, practic mă rotesc prin dormitoarele de rezervă ale prietenilor. Nu am un iaht și nici nu merg în vacanțe”, spune miliardarul. 

S-a mai scris în trecut despre faptul că Musk duce o viață lipsită de luxuri care se regăsesc la oamenii foarte bogați și sunt celebre episoadele de acum câțiva ani când a dormit în uzina Tesla Motors care trebuia neapărat să atingă o anumită țintă de producție, relatează Business Insider.

Informații credibile arătau că Musk a avut până de curând mai multe case, însă le-ar fi vândut, obținând un profit de 25 milioane dolari.

Musk este cel mai bogat om de pe Terra

Musk are o avere estimată la 250 miliarde dolari, dar a făcut precizările vis-a-vis de faptul că mulți critică miliardarii pentru stilul de viață opulent. Musk a spus că nu are cheltuieli mari de consum, în afară de avionul personal.

Au mai fost în trecut declarații legate de faptul că Musk nu are propria casă, iar în mai 2020 Business Insider a scris că se pare că Musk locuia într-o casă din prefabricate închiriată de la SpaceX.

Articolul precedentANPC propune spre consultare Proiect de Ordin privind furnizarea de informaţii la comercializarea produselor finite/mâncărurilor furnizate de unitățile de restaurație colective
Articolul următorEvoluția Covid-19 în România, în ultima săptămână. A fost detectat primul caz cu sub-varianta BA.5