Ambele trofee ale competițiilor de sărituri peste obstacole desfășurate la Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu“ în perioada 13-16 august 2020 – Cupa „TCE 3 Brazi“, ediția a XI-a și Cupa Municipiului Piatra Neamț, ediția a XXIII-a – au fost câștigate de nemțeanul Aurel Cojocariu cu calul Chavi, proprietatea lui Marius Lupu. Aurel Cojocariu este legitimat, în prezent, la clubul Regatul Cailor București.

Fondul de premiere a fost asigurat de Grupul de Firme TCE 3 Brazi și Primăria Piatra Neamț.

La startul probelor cuprinse în programul competițional s-au prezentat peste 60 de cai și peste 70 de călăreți din întreaga țară, la toate categoriile: copii, juniori 1, juniori 2, amatori, amazoane și seniori.

 „Deși competițiile s-au desfășurat în condițiile vitrege impuse de restricțiile sanitare pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus, sportivii s-au prezentat la un înalt nivel tehnic. Evoluția călăreților a fost apreciată de toți tehnicienii prezenți, iar iubitorii sportului ecvestru care au urmărit întrecerile on-line au reacționat pe rețelele de socializare din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, exprimându-și admirația pentru excelentul cadru natural în care este amplasată Baza Hipică și pentru spectacolul oferit de participanți“, a declarat Costache Lupu, președintele ACSE Piatra Neamț. 

Organizatorii – Federația Ecvestră Română și Asociația Club Sportiv Ecvestru „Costache Lupu“ – mulțumesc susținătorilor acestor două competiții și tuturor colaboratorilor.