Doi frați din județul Neamț cu vârste de 20, respectiv de 23 de ani, au fost înjunghiați de sora lor, în vârstă de 23 de ani. Incidentul a avut loc miercuri dimineață, în județul Botoșani.

Cei doi s-au dus în vizită la sora lor din comuna Frumușica (județul Botoșani). Bucuroşi de revedere, cei trei s-au pus să cinstească cu câteva pahare de băutură.

După ce au băut mai mult decât trebuia s-au luat la ceartă, pe fondul unor „amintiri”.

Potrivit monitorulbt.ro, de la reproşuri şi înjurături nu a fost mult până la bătaie, iar fata, fără a sta prea mult pe gânduri, a pus mâna pe o sticlă pe care a spart-o şi i-a atacat pe cei doi, ambii fiind răniţi.

Unul dintre frați a sunat la 112, iar la poarta lor au ajuns și Poliția și ambulanța. Tânărul de 23 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati, iar cel de-al doilea a refuzat internarea.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie şi se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IJP Botoşani, pentru sursa citată

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentDeputații PSD din Neamț, vot pentru modificările Codurilor Penale
Articolul următorCSM Ceahlăul- FC Botoșani, astăzi, de la ora 17:00