Focarul de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni, unde 147 de beneficiari ai centrului și 39 de angajați au fost confirmați pozitivi cu virusul Sars-Cov-2, este cercetari de procurorii nemțeni.

La data de 28.10.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”.

Cauza penală are ca obiect sesizarea din oficiu a organelor de cercetare penală din cadrul I.P.J. Neamţ — Serviciul de Ordine Publică, cu privire la stabilirea împrejurărilor în care, în cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Războieni, judeţul Neamţ, la începutul lunii octombrie 2020, au fost confirmaţi pozitiv cu COVID 19, un număr de 147 de beneficiari ai centrului din totalul de 168, precum şi un număr de 39 de angajaţi.

 

Reamintim că angajați ai Centrului de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Războieni, depistați pozitiv cu virusul Sars-Cov-2, au fost implicați în procesul electoral, trei dintre ei fiind chiar în secțiile de votare pe 27 septembrie. (vezi articolul AICI)

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentMaterial lemnos confiscat de polițiști
Articolul următorAu fost reținuți hoții care au spart sediul organizației PNL Neamț