Două ore jumătate, la peste 60 de metri înălțime. Motivul, o fată (FOTO-VIDEO)

Mai bine de două ore jumătate a stat, la peste 60 de metri înălțime, un tânăr de 19 ani din Piatra-Neamț. Se pare că motivul pentru care acesta s-a urcat pe stâlpul Telegondolei de lângă Petrodava a fost de natură sentimentală.

La fața locului au sosit polițiștii, jandarmii, pompierii și o ambulanță. Primele încercări de a negocia cu acesta s-au desfășurat dintr-o cabină a telegondolei oprite. S-a renunțat repede la idee și asta pentru a nu pune în pericol siguranța tânărului. Pentru a comunica cu negociatorul acesta trebuia să se întoarcă și astfel se putea dezechilibra și putea să cadă în gol.

A apărut și prima solicitare a tânărului: să nu vadă forțe de ordine la baza telegondolei, așa că polițiștii și jandarmii s-au retras din raza vizuală a acestuia.

A doua solicitare a fost o țigară.

Atunci un alpinist din cadrul ISU Neamț asigurat s-a urcat pe stâlpul telegondolei pentru a-i satisface dorința. Tot el a reușit să interacționeze cu tânărul. Acesta i-a spus că are probleme cu o fată și că acesta ar fi motivul pentru care s-a urcat pe stâlp.

După minute bune de discuții cu negociatorul, cu șeful ISU Neamț dar și cu pompierul alpinist,  pietreanul a coborât singur de pe stâlp (în jurul orei 16:30).  A fost preluat de către un echipaj de ambulanță și condus la spital pentru un control medical.

Articolul precedentUn tânăr de 17 ani a decedat după ce a intrat cu motocicleta sub un autoturism
Articolul următorUltimele 50 de bilete de tratament balnear din acest an