CSM Ceahlăul Piatra Neamț va disputa vineri, 13 septembrie 2019, meciul din etapa 4 a Ligii 3, Seria 1, pe terenul celor de la FC Ozana Târgu Neamț. Conducerea tehnică a echipei noastre s-a informat pe viu despre ceea ce joacă adversarul, antrenorul Ștefan Stoica fiind prezent în mai multe rânduri la Târgu Neamț pentru a viziona meciuri amicale sau oficiale ale Ozanei.

Tehnicianul pietrean consideră că marele avantaj al echipei sale este reprezentat de faptul că toți jucătorii sunt apți din toate punctele de vedere pentru duel, fiind astfel șanse de a produce și ceva schimbări între titulari pentru acest meci. De asemenea, Stoica este mulțumit de faptul că elevii săi capătă tot mai mult mentalitatea despre care se tot vorbește și că toți jucătorii au înțeles că pentru un loc de titular trebuie să muncești din greu la antrenamente.

”Am spus de la început că facem parte dintr-o serie foarte dificilă, cu echipe foarte puternice, dar noi trebuie să ne comportăm așa: Ceahlăul este Ceahlăul și trebuie să meargă la fiecare joc pentru a câștiga. Este o echipă care pe propriul teren joacă destul de agresiv, am văzut-o și-n meciuri oficiale și meciuri de verificare, și care care crează probleme oricărui adversar.

Noi suntem însă obligați să mergem, să jucăm și să facem un rezultat pozitiv.

Ozana este o echipă care acasă presează de la început, dar, în mod logic, nici o echipă nu poate presa timp de 90 de minute. Ei fac un presing agresiv în începuturile meciurilor și până acum le-a ieșit. Sperăm că vom găsi soluția să nu reușească să ne marcheze, pentru că pentru a fi o echipă de top trebuie să primim foarte puține goluri. Dacă primim puține goluri, măcar o dată pe meci suntem în stare să marcăm. Nu ne este frică de nimeni. Problema meciului de mâine este că fiind un teren specific zonei de munte, mingea sare puțin diferit decât pe un gazon ca la Piatra Neamț, de exemplu. Cred că avem valoarea, în acest campionat, să învingem oricare dintre echipele din serie”, a declarat Ștefan Stoica, antrenor principal CSM Ceahlăul.

Tehnicianul a mai afirmat că echipa s-ar putea întări, poate chiar în perioada imediat următoare, cu alți jucători. ”Mai avem în vizor să mai aducem doi trei jucători puternici care să crească concurența pe posturi. Ceahlăul Piatra Neamț se mișcă, fiindcă nu vrem să lăsăm lucrurile la întâmplare”, a completat Ștefan Stoica.