CSM Ceahlăul și FC II Botoșani se vor înfrunta astăzi, 27.10.2018, de la ora 15:00, pe Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț. Duelul face parte din programul etapei 10 a Ligii 3, Seria 1 și va fi condus de o brigadă de femei arbitri.

Meciul va fi condus de bucureșteanca Andreea Ene, iar la linii vor  asista Bianca Florea (Ploiești) și Nicoleta Andreea Sava (Mărăcineni, BZ), informează oficialii CSM Ceahlăul.

”Întâlnim ceea ce reprezintă parte din pepiniera echipei mari a FC Botoșani. Este o echipă tânără cu jucători de perspectivă, cu jucători bine pregătiți fizic și bine organizați. Și-au revenit în ultimele două etape, au câștigat jocurile și au marcat nouă goluri. Deci ne așteptăm la un meci tare.

Ca medie de vârstă și ca experiență este posibil să avem primul meci contra unei echipe care este de nivelul nostru. Sperăm să facem un joc mai bun în prima repriză, pentru că în majoritatea meciurilor am jucat foarte bine a doua repriză. Am pregătit săptămâna aceasta și faza ofensivă, numai că terenul nu ne ajută la faza de construcție. La aproape toate jocurile de acasă am avut probleme din cauza gazonului”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul.

Galben-negrii abordează meciul cu un moral bun după egalul ”alb” de la Rădăuți, în timp ce botoșănenii au poate la fel de multă încredere în propriile forțe după ultimele două victorii.

”Meciul cu echipa a doua a Botoșaniului este unul ca oricare altul. Voi încerca să îmi fac treaba cât mai bine și să îmi ajut echipa. Îmi special trebuie să ne concentrăm pe fazele fixe și totul va decurge normal în favoarea noastră”, a declarat Alexandru Barna, sportiv CSM Ceahlăul.

 

Articolul precedentA început campania de vaccinare ROR în Neamț
Articolul următorTribunalul Neamț îi dă câștig de cauză lui Laurențiu Dulamă