CSM Ceahlăul Piatra Neamț a disputat ieri, 5 februarie 2020, un meci amical în compania echipei AFC Odorheiu Secuiesc, formație de Liga 3, care evoluează însă în Seria 5. Elevii lui Ștefan Stoica au învins pe terenul harghitenilor cu scorul de 3-2 (1-1), după un duel antrenant, cu ritm destul de bun de joc.

Marcatorii echipei pietrene au fost Ovidiu Toma și Ibrahim Diarra (2). Toma a deschis scorul în prima repriză cu un șut din afara careului, gazdele au egalat până la pauză Hodgyai. După pauză Barta a marcat pentru 2-1 în favoarea AFC Odorheiu Secuiesc, iar Diarra a semnat dubla care a adus victoria după centrări venite din cele două benzi laterale ale nemțenilor.

Drumul spre casă, însă a fost o provocare mai mare, întreaga delegație ajungând acasă în jurul orei 01:30, după mai bine de șapte ore jumătate. Asta pentru că între Gheorgheni și granița cu județul Neamț, drumul a fost blocat din cauza unor căderi masive de copaci pe partea carosabilă ( Vezi articolul AICI ).  Au ales să se întoarcă și să ajungă în Piatra-Neamț prin Borsec, dar și pe acest traseu circulația a fost îngreunată din cauza vremii.

Următorul meci amical cert este miercuri, 12 februarie 2020  cu AFC Odorheiu Secuiesc, la Piatra Neamț, dar se mai dorește programarea unui alt meci de pregătire pentr sâmbătă, 8 februarie.