ACTUALIZARE: Conform Serviciului Județean de Ambulanță, victima are arsuri de gradul II-III pe aproximativ 30-40% din suprafața corpului. Bărbatul a ajuns la CPU al Spitalului din Roman și de aici a fost transferat cu o ambulanță B2 la Secția de chirurgie plastică a Spitalului Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un bărbat a fost grav rănit, în această dimineaţă, în urma unei explozii produse într-o garsonieră din municipiul Roman. Explozia nu a fost urmată şi de incendiu.

Potrivit reprezentanţilor ISU Neamț, sâmbătă (10 noiembrie), în jurul orei 6:00, a avut loc o explozie (nu a fost urmată de incendiu) într-o garsonieră situată pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Roman.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu nouă subofiţeri.

În urma deflagraţiei, un bărbat de 41 de ani a suferit arsuri pe aproximativ 30 % din suprafaţa corpului. Victima a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele verificări a rezultat că nu a fost afectată structura de rezistență a blocului, ci numai ușa și geamurile.

Cauza o constituie acumularea de gaz și acționarea întrerupătorului de la instalația de iluminat. Din primele date, se pare că victima tocmai intrase în casă.

Garsoniera se află la parter, într-un bloc cu 4 etaje. La sosirea echipajelor de intervenție, erau autoevacuate 8-10 persoane care nu au necesitat asistență medicală. S-a procedat la verificarea întregului bloc și nu s-au constatat probleme la alte apartamente.

Articolul precedentUltimul joc acasă. CSM Ceahlăul – CS Municipal Focșani
Articolul următor105 locuri de muncă vacante noi, comunicate în perioada 5-9 noiembrie