Femeia căzută în fântână și salvată de pompierii nemțeni va rămâne paralizată pe viață, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Municipal din Roman.

Pacienta a suferit o ruptură de splină și fractură de coloană dorsală cu afectarea măduvei spinării.

Pacienta a rămas imobilizată (starea paraplegică nu se poate ameliora). Au fost trimise imaginile la Iași, din urma intervenției chirurgicale pentru scoaterea splinei, în speranța că măduva poate fi refăcută dar, din păcate, va rămâne imobilizată permanent. – ne-a declarat Andreea Trifan, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal din Roman.

Acum este pe Terapie Intensivă iar starea ei este stabilă.

Reamintim că pompierii nemțeni au intervenit luni dimineață într-o misiune de salvare a unei persoane cazute într-o fântână în localitatea Săbăoani, comuna Săbăoani.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială de intervenție, un container multirisc, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o autospecială de serviciu si o ambulanta SAJ cu medic.

Salvatorii romașcani, sub coordonarea comandantului de detașament, au reușit să extragă, din fântâna cu o adâncime de circa 25 de metri, o persoana de sex feminin, în vârstă de 55 ani, conștientă. – au informat reprezentanții ISU Neamț

Articolul precedentZece juniori noi în urma acțiunii de selecție de la CSM Ceahlăul
Articolul următorDoi minori, în vârstă de 14 ani, reținuți pentru tâlhărie