Poliţiştii continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitei Daraban Angelica, de 62 de ani, din localitatea Roman.

La data de 19.12.2018, poliţiştii Postului de Poliţie Săbăoani au fost sesizaţi de către numitul Daraban Constantin, despre faptul că soția sa, Daraban Angelica, de 62 ani, din Roman, a plecat de la locuinţă în data de 18.12.2018 și nu a mai revenit.

Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că în ziua de 18.12.2018, în jurul orelor 07.00, Daraban Angelica a plecat de la domiciliu către casa părintească din Săbăoani, folosind ca mijloc de transport trenul.

La data dispariţiei, femeia era îmbrăcată astfel: capul acoperit cu o bască neagră, haină din material textil de culoare neagră prevazută cu fermoar, pulover de culoare închisă cu guler înalt, pantaloni din stofă de culoare neagră, cizme din piele cu fermoar de culoare neagră.

Semnalmente: înălţime 1.65 m, greutatea de aproximativ 57 de kg, faţa ovală, ten alb, frunte verticală, ochi căprui, păr vopsit blond (grizonat), semne particulare: depigmentarea pielii în zona membrelor superioare. Femeia a fost căutată de poliţişti atât în municipiul Roman, în localitatea Săbăoani, precum și în locurile frecventate de aceasta, însă nu a fost găsită până în prezent.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea femeii căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ! 

Articolul precedentCum se circulă pe drumurile din Neamț și din țară
Articolul următorZăpada anulează două meciuri de pregătire