O femeie a fost înjunghiată de propriul frate într-un local din municipiul Roman. Incidentul a avut loc în seara de 28 septembrie, când poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de o femeie de 43 de ani, din localitatea Miron Costin, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de fratele său.

În urma activităţilor operative desfăşurate, poliţiştii au stabilit că la data de 28 septembrie, în timp ce se aflau într-un local din municipiului Roman, pe fondul unor discuţii în contradictoriu şi a consumului de alcool, o femeie de 43 de ani ar fi fost înţepată cu un obiect ascuţit, în zona lombară, de fratele său, de 46 de ani, din Roman.

În urma probării activităţii infracţionale, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în arestul I.P.J. Neamţ, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

La data de 29 septembrie, faţă de bărbatul de 46 de ani, instanţa de judecată a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Articolul precedentFără manuale noi de limbi străine pentru clasa a VI-a
Articolul următorCercetat de poliţişti pentru tentativă de omor