Direcția Județeană pentru Sport Neamț a organizat în weekend o nouă ediție a Festivalului de Minihandbal ”Mircea Fleșeriu”. Începută în 1996 la inițiativa fostului angajat al DSJ Neamț, Mircea Fleșeriu și a fostei sale colege Lenuța Dabija, întrecerea a purtat numele de Festivalul Național de Minihandbal până în 2021, când actuala echipă a DJS Neamț a decis să îi dedice acest turneu omului care s-a aflat mulți ani în slujba handbalului în Neamț.

În 2022 meciurile au avut loc în Sala Ceahlăul (sâmbătă, 18 iunie, și duminică, 19 iunie) și păstrează conceptul de la început: fără rezultate, fără clasamente, fără golgheteri și fără premiul de ”cel mai bun…”. Partidele au avut câte o jumătate de oră.
Au fost două grupe de vârstă: ”Minihandbal” – Copii de Clasa a IV-a și a III-a; ”Baby-Handbal” – Copii de Clasa a II-a și mai mici. Echipele au fost  alcătuite din băieți, fete sau băieți+fete.

”320 de copii, 11 cluburi, 15 echipe la minihandbal, 6 echipe la baby-handbal
Fără rezultate, doar cu zâmbete. Cu înțelegere.

Cu mulți ochi sclipitori, cu mulți pumni ridicați înspre cer a victorie. Cu atâta bucurie încât nu-ți mai venea să pleci. 
După toată zarva s-a lăsat liniștea. Și dorința de a mai face și în 2023.

Mulțumiri aduc tuturor: copiilor, părinților, antrenorilor, colegilor, arbitrilor, asisțenței medicale, gazdelor, colegilor mei de la DJS Neamț, sponsorului ”, a declarat Marcel Mihalcea, organizator eveniment.

 
 

 

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentCannabis- pozitiv
Articolul următorReghe se afundă pe măsură ce trec zilele! Ce sume uriașe trebuie să plătească pensie alimentară – Judecătoria s-a pronunțat