Un bărbat din județul Bacău, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de un an și 2 luni, pentru furt, a fost depistat de polițiști.

La data de 4 decembrie a.c., în baza activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț în colaborare cu cei ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, a fost depistat un bărbat de 31 de ani, din județul Bacău, căutat la nivel național.

Judecătoria Buhuși a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnat la un an și 2 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt.

În fapt, la data de 13 martie 2019, bărbatul a pătruns în incinta unei societăți coemrciale din Buhuși, de unde a sustras un produs cosmetic în valoare de 100 de lei. De asemenea, în noaptea de 16/17 martie 2017, cel în cauză a sustras o tricicletă din scară unui bloc din Buhuși, fiind creat un prejudiciu de 500 de lei.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Articolul precedentA ajuns în arest pentru că s-a apropiat prea mult de soție
Articolul următorALEGERI PARLAMENTARE 2020 Prezența la vot ORA 15