Încă un proiect european câștigat de municipalitatea romașcană. Acesta va veni în sprijinul cetățenilor prin simplificarea accesului către informațiile și documentele emise de Primărie.

”Sunt încântat să vă anunț că, pe final de an, am mai câștigat un proiect european. Luni, 10 decembrie, am semnat cel de-al optulea proiect finanțat din fonduri europene. Proiectul a fost depus în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020 și are o valoare de 2.727.379,78 lei. Obiectivul general al proiectului constă în eficientizarea activității la nivelul Municipiului Roman, prin simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

În următorii doi ani, la Primăria Roman se va implementa o platforma integrată pentru servicii electronice complete.

”În 24 de luni, vom implementa o platformă integrată pentru servicii electronice complete, un terminal interactiv self-service pentru servicii electronice (depunere documente) și o platformă integrată pentru arhivare electronică și retro-digitalizare. Pentru multe din serviciile oferite de către administrație, cetățenii nu vor mai trebui să bată drumul până la Primărie, ci își vor putea rezolva problemele din fața dispozitivelor conectate la Internet. E încă un pas înainte prin care administrația lucrează cu adevărat în interesul cetățenilor și a comunității”, a adăugat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentPrioritatea municipalității pietrene, depunerea de proiecte pentru atragerea fondurilor europene
Articolul următorPaula Seling, concert în noaptea dintre ani, la Roman