Echipele de juniori A și B ale CSM Ceahlăul Piatra Neamț au terminat vacanța și vor avea primele jocuri oficiale ale sezonului 2019-2020 la finele săptămânii în curs, pe 10 august 2019. Echipele noastre vor evolua în Campionatul Național U19 și, respectiv, U17.

Grupele pregătite de Valentin Avădanei vor juca în deplasare pe 10 august 2019, la LPS Roman. De la ora 16:00 va începe meciul echipelor U19, iar două ore mai târziu va fi partida formațiilor U17. Celelalte colege de serie ale CSM Ceahlăul și LPS Roman, la ambele categorii de vârstă sunt LPS Piatra Neamț, LPS Iași, CSM Bacău, Aerostar Bacău, LPS Suceava, Juniorul Suceava.

Pe 14 august, grupele de Juniori A și B vor evolua la Piatra Neamț contra echipelor similare ale CS Aerostar Bacău. Jocurile vor debuta de la ora 16:00 (Juniori A) și, respectiv, ora 18:00 (Juniori B).

Conform regulamentului acestor întreceri, echipele înscrise au fost împărțite de Federația Române de Fotbal în grupe regionale de maximum opt echipe fiecare. Se joacă în sistem campionat din 10 august 2019 până în 3 mai 2020. Se vor juca două tururi și două retururi, urmând a fi astfel 28 de etape. Sunt în total 11 serii regionale, iar echipele de pe locul 1 se vor califica în etapa zonală.

Pentru completarea până la 16 echipe participante în etapa zonală, se vor face clasamente ale echipelor ce vor termina sezonul regulat pe locul 2. Pentru stabilirea celor mai bune echipe clasate pe locul 2 se va ține cont de punctele acumulate de acestea cu echipele clasate pe locurile 1 –6 din seria respectivă.

Cele 16 echipe vor fi împărțite în serii de câte patru, urmând ca prima clasată în fiecare serie zonală să se califice la etapa finală.

Turneul final va însemna disputarea a două semifinale, în urma tragerii la sorți, după care se vor juca finala mica și finala mare pentru fiecare campionat national în parte.