CSM Ceahlăul Piatra Neamț a înregistrat primul insucces al perioadei de vară în care se joacă mai multe meciuri de verificare. După 2-1 cu Șomuz Fălticeni și 0-0 la Știința Miroslava, a venit rândul unei înfrângeri la scor, 1-4, cu Bucovina Rădăuți.

”Este un rezultat care deranjează, mai ales pentru că au fost momente destule în care adversarul a profitat de greșeli personale. De fapt, trei dintre golurile primite în acest meci, ca și cel din jocul cu Șomuzul, s-au consemnat în urma unor gafe individuale.

Cât privește situația cu care se confruntă antrenorul Gabriel Rădulescu și colegii acestuia când vine vorba despre lot, trebuie spus că ieri au fost nevoiți să alinieze la startul meciului o echipă în care s-au aflat ca titulari 9 jucători care în sezonul trecut nu au evoluat pentru clubul nostru sau au apărut rar din postura de rezerve. Asta în condițiile în care nu pot fi folosiți în prezent, din cauza unor probleme medicale, următorii: Barna, Oteliță, Andreș, R.Vasile, Pîntea, Iorga, Gîrniață. Plus că doi dintre jucătorii sosiți în ultimele zile, Franck M’Barga și Brice Goupy, nu s-au pregătit la capacitate maximă în ultimele zile”, informează oficialii clubului.

CSM Ceahlăul va juca următorul meci amical pe terenul celor de la AFC Odorheiu Secuiesc în ziua de sâmbătă, 10 august 2019, de la ora 12:00.