Alianța USR PLUS Neamț a început, vineri, 16 august, oficial campania de strângere de semnături pentru candidatura președintelui USR, Dan Barna, la alegerile prezidențiale. 

„Acum două săptămâni, au fost parafate alianța electorală și alianța politică dintre USR și PLUS. Suntem o forță de neneglijat în România, a treia, mai lipseau 13.000 de voturi pentru a învinge PSD la europarlamentare. Este ceva extraordinar dat fiind faptul că existăm de trei ani ca partid și de mai puțin de șase luni ca alianță.

Candidatul USR PLUS a fost desemnat președintele USR, colegul meu, deputatul Dan Barna, și împreună îl vom susține, vom face campanie la Neamț, iar în decembrie sperăm că vom participa la ceremonia de preluare a președinției României de către candidatul USR PLUS.

Astăzi lansăm strângerea de semnături în județul Neamț, unde cu siguranță vom strânge cele aproximativ 6.000 de semnături pe care ni le-am asumat”, a declarat Iulian Bulai, președintele USR Neamț, în cadrul conferinței de presă.

Următorul eveniment important din Piatra Neamț, în cadrul campaniei de strângere de semnături, va avea loc pe 22 august, când va sosi alături de o echipă de voluntari și candidatul USR PLUS, Dan Barna. Programul complet va fi făcut public săptămâna viitoare.