CSM Ceahlăul Piatra Neamț a jucat miercuri seară un meci în cadrul turului III al Cupei României la fotbal în compania divizionarei secunde Csikszereda Miercurea Ciuc și a respectat întru totul dorința antrenorului Ștefan Stoica de a face o figură frumoasă contra unui adversar considerat valoric mai bun. Scorul final al disputei a fost 0-1 (0-0), după ce oaspeții au reușita singurul gol al meciului în minutul 86, la singurul moment ofensiv reușit în repriza secundă.

”Până la pauză, Csikszereda și CSM Ceahlăul au jucat de la egal la egal, cu un plus pentru harghiteni la capitolul ofensivă. Asta deoarece și antrenorul lor, Valentin Suciu, a introdus din primul minut o echipă foarte apropiată de cea cu care a început și duelul cu Dunărea Călărași din etapa precedentă a Ligii 2. Portarul și căpitanul echipei noastre, Alexandru Barna a fost cel care în două rânduri (36, 37) a intervenit bine la șuturile adversarilor. Și totuși, repriza întâi s-a terminat cu ocazia imensă a lui Andreș (42), care nu a reușit să devieze spre butul advers la o centrare din lovitură liberă.

Ștefan Stoica a schimbat la pauză trei dintre titularii partidei de ieri. Au intrat francezii Fellrath, Luboya și germanul M’Barga, iar forța ofensivă a echipei noastre a crescut vizibil. Cu un plus de posesie la mijlocul terenului și având în spate un public care a susținut echipa, CSM Ceahlăul a trecut la timonă și a irosit momente importante în careul ciucanilor. Nou intrații Luboya (54, 58, 67) și Fellrath (79, 82) au avut șanse importante la poarta apărată de Bordaș, dar cea mai mare ocazie de gol a echipe noastre a fost ratată de Vasile Petra (72)”, au declarat oficialii clubului.

Pentru CSM Ceahlăul urmează meciul ce se va disputa pe terenul echipei CSM Focșani în etapa 2 sa Ligii 3, Seria 1, în ziua de sâmbătă, 31 august 2019.