CSM Ceahlăul Piatra Neamț se află în fața celui de-al doilea meci al campionatului Ligii 3, Seria 1. După ce a început sezonul cu o victorie, scor 2-1, cu Știința Miroslava, astăzi galben negri merg în deplasare la CSM Focșani. Adversarul a început campionatul cu un insucces, 0-1 la nou-promovata FC Ozana Târgu Neamț, lucru deloc îmbucurător pentru o grupare care și-a anunțat intenția de a face pasul către Liga 2.

Antrenorul Ștefan Stoica a anunțat că toți jucătorii sunt apți pentru partida de la Focșani.
„Există o anumită stare de supărare după meciul din Cupa României disputat la mijlocul săptămânii în curs și poate că asta este bine. Ne arată că echipa nu numai că a vrut un rezultat pozitiv, dar a și demonstrat asta pe teren. Echipa a arătat că are putere și că dacă joacă cu maximă seriozitate poate face meciuri bune indiferent de numele adversarului. Ne mai trebuie ceva timp să ajungem la ritmul de joc pe care eu îl doresc de la ei, însă lucrurile sunt pe drumul cel bun“, a declarat Ștefan Stoica.

Antrenorul CSM Ceahlăul și-a luat notițe despre CSM Focșani încă de săptămâna trecută când a văzut din tribune meciul dintre Ozana Târgu Neamț și CSM Focșani (scor 1-0).
”Adversarul nostru din etapa a doua este unul care încearcă să joace fotbal și care are în componență jucători cu experiență. Ne așteaptă un duel dificil la Focșani, acolo unde vom evolua și pe un teren foarte bun din câte știu, ceea ce avantajează două echipe care caută să ofere publicului un fotbal cât mai frumos”, a mai precizat Ștefan Stoica.