Primăria municipiului Roman cu sprijinul Poliției Locale au  demarat o campanie prin care sunt identificați proprietarii mașinilor abandonate pe domeniul public. Astfel se încearcă eliberare spațiilor de ”rable”.

Scopul acestei campanii este în primul rând pentru a avea un aspect cât mai îngrijit al orașului nostru. Deja, în prima zi când am început să facem verificări, am găsit patru autoturisme lăsate în paragină și am discutat și cu proprietarii să găsească modalități de a le valorifica.

Este responsabilitatea noastră, a tuturor, să încercăm să păstrăm curățenia în oraș și să îi încurajăm și pe ceilalți să se implice. Faptul că, printre multe altele, cei care trec sau vizitează pentru scurt timp Romanul apreciază curățenia și estetica este un motiv de mândrie pentru fiecare dintre noi”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

În cazul în care proprietarii nu vor fi identificați, mașinile abandonate vor fi ridicate de municipalitate și duse la platforma instituției și, dacă în termen de 30 de zile nu le vor revendica, autoturismele devin proprietatea administrației publice locale.