Pornite drept favorite în meciurile programate pe 5 octombrie la CSM Bacău, echipele de Juniori A și B ale CSM Ceahlăul Piatra Neamț s-au întors acasă cu toate punctele puse în joc și fără gol primit. Aceste meciuri au avut loc în cadrul etapelor cu numerele 13 ale Campionatelor Naționale la cele două categorii.

Juniorii A, ce îi au antrenori pe Valentin Avădanei și Florin Axinia, au triumfat pe terenul ultimei clasate, scor 2-0. Golurile galben-negrilor au fost ”semnate” de Adrian Olteanu și de Alexandru Anton. Urmează un meci pe propriul teren în ziua de sâmbătă, 12.10.2019, de la ora 12:00, cu LPS Piatra Neamț. 

JUNIORI B
Juniorii B s-au impus pe terenul celor de la CSM Bacău, scor final, 0-3, autorii  golurilor au fost Ricardo Pitaru, de două ori, și Silviu Teleucă. Antrenorii Florin Axinia și Valentin Avădanei au reușit prin această victorie să apropie echipa pe care o pregătesc la două puncte de ocupanta locului 4 în clasament, LPS Suceava. La fel ca și colegii lor mai mari, juniorii B vor evolua sâmbătă la Piatra Neamț cu LPS Piatra Neamț (ora 14:00).

”Importante sunt victoriile, dar mai ales faptul că ne-am întors de la Bacău cu toți jucătorii apți din punct de vedere medical, având în vedere faptul că s-a jucat pe un teren foarte dificil. Aceste succese ne ajută să privim cu încredere perioada care urmează în care vrem să ne menținem pe locul 1 și diferență importantă de puncte față de ocupanta locului 2 la Juniori A, iar la Juniori B să ne apropiem de locurile din prima jumătate a clasamentului, acolo unde dorim să urcăm în timp cât mai scurt”, a declarat Valentin Avădanei, antrenor juniori CSM Ceahlăul.