CSM Ceahlăul Piatra Neamț și CSM Bucovina Rădăuți se vor înfrunta vineri, 8 noiembrie 2019, de la ora 14:00, pe Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț în meciul programat în etapa 12 a Ligii 3, Seria 1.

Se anunță un meci atractiv și interesant între două echipe aflate pe locul 2 și, respectiv, 3, ale clasamentului. Ambele grupări au adunat până acum același număr de puncte, dar CSM Ceahlăul este mai sus în ierarhie datorită golverajului mai bun. Cu toate acestea, Bucovina este echipa care a marcat în toate meciurile turului.

 

”Bucovina Rădăuți este o echipă ce câștigă meciurile în deplasare în marea lor majoritate și de aceea va fi un meci disputat. Cred însă că va fi un meci frumos pentru că și ei joacă fotbal. Nu sunt o echipă care să se bage în poartă și să aștepte un 0-0 și apoi să ciupească ceva pe contraatac. Noi cred că suntem pregătiți chiar dacă am avut un semieșec săptămâna trecută.

Mergem mai departe. De foarte multe ori le-am spus și jucătorilor că este un campionat destul de greu, cu echipe destul de puternice. Acum a venit și vremea rea, se va juca pe ploaie, pe terenuri mai puțin bune ca și calitate și putem avea probleme dacă nu marcăm. Mâine însă va fi un derby frumos, pe un stadion care arată impecabil. Sper să ajungă și foarte mulți spectatori la meci. Să vină oameni care iubesc Ceahlăul pentru a vedea un meci frumos, deschis. Cel mai important pentru noi este să luăm trei puncte. Este un joc în urma căruia vom rămâne aproape de locul pe care ni-l dorim, locul 1. Noi nu dorim să fim pe locul 2, locul 3 sau locul 4. Am spus de la început că vrem locul 1 și vom lupta pentru așa ceva.”, a declarat Ștefan Stoica, antrenor principal la CSM Ceahlăul.

În meciul de mâine, antrenorul Ștefan Stoica nu se va putea baza pe serviciile lui Răzvan Pântea, revenit după o accidentare și pe cele ale golgheterului Arsene Luboya, suspendat pentru cumulul a patru cartonașe galbene.