CSM Ceahlăul a trecut cu bine de meciul din etapa 12 a Ligii 3, Seria 1. În meciul disputat pe 8 noiembrie la Piatra Neamț, galben-negrii au obținut o vicorie importantă , învingând cu 1-0 (1-0) pe Bucovina Rădăuți.

Duelul a avut parte de două reprize diferite. În prima, echipa noastră a controlat jocul și a avut de partea sa eficiența și alte câteva ocazii. În a doua, echipa noastră a ales cartea defensivei și a contraatacului, dar a suferit pe final. Bucuria de după ultimul fluier al disputei a fost însă pe măsură și CSM Ceahlăul a rămas astfel în costa liderului Aerostar Bacău.

Soarta punctelor puse în joc a fost decisă de golul marcat de fundașul Cristian Jalbă, în minutul 9. La un corner executat foarte bine de Ovidiu Toma, moldoveanul, aflat la bara a doua, s-a ridicat peste adversarul direct și a trimis mingea în plasa porții apărate de Zvoronciuc. Două minute mai târziu, Ungurianu a țintit vinclul porții lui Barna, însă a ratat ținta. 

Prima jumătate a reprizei secunde a fost una în care elevii lui Ștefan Stoica și-au creat ocazii importante pe contraatac.