CSM Ceahlăul Piatra Neamț a înfruntat ACS Juniorul Suceava în competițiile juniorilor A și B la Piatra Neamț și s-au încheiat cu victorii ale formațiilor noastre. Dacă juniorii A au învins la un scor ce scutește de orice comentariu, juniorii B au câștigat în fața liderului seriei.

Echipa de juniori B a dispus de ACS juniorul Suceava cu scorul de 3-1 (1-1), reușitele formației pregătite de Florin Axinia și Valentin Avădanei fiind semnate de Alexandru Anton (3).
”Suntem echipă bună, așa că nu este o suspriză că am învins liderul seriei din care facem parte. Am jucat foarte bine și am câștigat pe merit. Au o echipă masivă, dar la fotbal am fost mai buni. Am avut și alte ocazii de a marca, dar și ei și-au creat alte oportunități de a mai înscrie”, a fost concluzia antrenorului Florin Axinia după acest succes.

 Echipa de juniori A  a învins pe ACS Juniorul Suceava cu 11-0. Marcatorii echipei noastre au fost: Anthony Gabor (2), Andrei Ghenici, Adrian Olteanu, Radu Hurdubei (2), Bogdan Oteliță, Marius Matei, Cezar Răducanu, Alexandru Crap, Daniel Moroșanu.

Pe 16 noiembrie 2019, echipele noastre de Juniori A și Juniori B vor înfrunta LPS Suceava, în deplasare.