CSM Ceahlăul Piatra Neamț a înregistrat un succes clar și, în același timp, de necontestat cu ACS KSE Târgu Secuiesc, echipă în fața căreia în sezonul precedent am pierdut ambele întâlniri. De această data a fost un 3-0 (1-0) care reflect realitatea din teren. Mai ales că echipa noastră a ratat și un penalty, dar și alte ocazii foarte bune de a înscrie. Asta în condițiile a numeroase absențe cauzate de accidentări și motive mai puțin așteptate.

Omul meciului a fost de această dată mijlocașul Vasile Petra, cel care a realizat o ”dublă” în minutele 43 și 90, celălalt gol fiind marcat de fundașul Fomba Bourama (56), în urma unui corner. Cât privește golurile marcate de Petra, primul a fost tot în urma unui corner, iar golul cu care a închis jocul a fost o ”scătiță” de toată frumusețea din interiorul careului mare al oaspeților.

Evoluții bune au avut toți jucătorii, de apreciat că în nota echipei au evoluat și portarul Marius Chelaru și fundașul Ionuț Covasan, ambii aflați la prima apariție pentru CSM Ceahlăul ca titular în acest sezon. Mai mult, Toma a dat două pase de gol după ce a ratat un penalty (18), iar Pîntea a impulsionat atacul în partea sa stângă și putea să marcheze în câteva rânduri.

Victoria obținută în etapa 14 a Ligii 3 a fost dedicate de antrenorul Ștefan Stoica suporterilor care au fost în număr ridicat la fiecare joc de acasă din acest tur de campionat. Chiar și la ultimul meci au fost în tribune ceva mai bine de 100 de persoane care au urmărit jocul la zero grade Celsius.

„Doresc să transmit mulțumiri spectatorilor in primul rând pentru că au fost alături de noi și la acest meci, unul care s-a jucat la zero grade. A fost frig, dar le dedicăm victoria, una obținută pe merit. Felicit și jucătorii pentru modul în care au evoluat astăzi. Am ajuns să mai avem patru puncte distanță față de lider și mergem la Galați cu încredere”, a declarat Ștefan Stoica, antrenor principal CSM Ceahlăul.