Mai mulți nemțeni pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisorii au fost depistați de polițiști și duși după gratii.

În baza unor activități specifice, polițiștii Compartimentului Supravegheri Judiciare și Urmăriri din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat o persoană pe numele căreia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii.

La data de 5 decembrie, polițiștii din cadrul Compartimentului Supravegheri Judiciare și Urmăriri au depistat un bărbat, de 50 de ani, din Roman, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 10 zile de închisoare pentru comiterea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată.

Bărbatul a fost condus de polițiști şi încarcerat la Penitenciarul Bacău.

De asemenea, polițiștii au depistat și un minor, de 15 de ani, din Roman, pe numele căruia Judecătoria Roman a dispus, la data de 5 decembrie a.c., internarea într-un centru educativ pe o perioadă de 9 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Minorul a fost condus de polițiști şi depus în Centrul Educativ Târgu Ocna.

Tot la Penitenciarul Bacău a fost condus și încarcerat, un bărbat, de 35 de ani, din Bodești, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Baărbatul a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina.